Brave New Media Forum, Deutsche Welle i moja malenkost

Brave New Media Forum u organizaciji Deutsche Welle, uz podršku OSCE ove godine održan je online. Veliki broj stručnjaka govorio je na temu medijske i informacione pismenosti. Kako sam jedan od Deutsche Welle Akademie trenera medijske i informacione pismenosti imala sam to zadovoljstvo da učestvujem u ovogodišnjem forumu.

👑

Marketingom se bavim preko 20 godina, digitalnim medijima od onog trenutka kada su se pojavili. Predavanjima i treninzima na temu društvenih mreža, komercijalne upotrebe društvenih mreža, kako od njih zaraditi, kako ih koristiti za lične potrebe, kako online graditi brend ili ličnost, bavim se već biše od deceniju.

💪

Ovaj put, pričala sam o Prvoj YouTube školi na ovim prostorima i koliko je bitno da edukujemo mlade u pravcu modernih tehnologija, koje alate treba da koriste, zašto je bitno da imaju informaciju, a prvenstveno znanje i obrazovanje.

🥕

Kako se koriste društvene mreže, u koje svrhe, kako napraviti kvalitetnu objavu, optimizovati video, kreirati thumbnail, koristiti pomoćne online aplikacije, obraditi forografiju i na kraju, odnosno početku – kako sve to primeniti u prave svrhe i kao pojedinac uticati na svoju okolinu, ali i na celo društvo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *